Firmaaftale
FAQ

Firmaaftale

Er du ansvarhavende for en salgsorganisation, og ønsker du at understøtte dit team med konkrete salgsværktøjer m.m.?

Book et uforpligtende telefon- eller videomøde

Afspil video

Jan Lehrmann
Founder i LoveMondays

”Jeg har brugt Coachers og Preben Braagaard i flere af mine selskaber gennem mere end 20 år. Jeg kender derfor de værktøjer der ligger til grund for Salgsklubben og giver derfor mine bedste anbefalinger”

Jan Lehrmann
Founder i LoveMondays

”Jeg har brugt Coachers og Preben Braagaard i flere af mine selskaber gennem mere end 20 år. Jeg kender derfor de værktøjer der ligger til grund for Salgsklubben og giver derfor mine bedste anbefalinger”

Sådan kan I sammensætte jeres firmaaftale

En firmaaftale kan skræddersyes til din organisations behov. Skal din organisation lukke flere handler, kontakte nye kunder eller styrke det mentale?

Det får du ud af Salgskluben

Firmaaftale

(min. 5 licenser) 

Vil du forbedre salgsstyrken i din virksomhed og sikre konstant adgang til de bedste salgsværktøjer? Så er en firmaaftale med Salgsklubben det helt rigtige valg for dig!

Med en firmaaftale kan du nyde en lang række fordele, der vil optimere dit teams performance og hjælpe dig med at opnå de bedste resultater:

  • Adgang til alle Salgsklubbens programmer med fast pris for en 1-årig licens, inklusiv de nyeste programmer der lanceres i løbet af licensperioden.
  • Personlig kundesupport, hvor du vil modtage vejledning og rådgivning omkring facilitering af programmerne og teknisk support.
  • Mulighed for at tilknytte yderligere nye sælgere i løbet af perioden.
  • Daglig adgang til de mest effektive og konkrete salgsværktøjer til rådighed, som du kan nedbryde i mindre dele og dele ud til dine sælgere forud for salgsmøder.
  • Som leder vil du have alle værktøjer ved hånden for at udvikle og støtte dine sælgere, så de kan opnå øget succes.

Investeringen i en firmaaftale med Salgsklubben vil ikke kun optimere din salgsstyrke, men også hjælpe med at styrke din organisation og generere øget indtjening. Tøv ikke
med at kontakte os for at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå den ønskede succes i din virksomhed.

Instruktører i Salgsklubben

PB kvadrat - SH

Preben startede Coachers i 2001. Han er salgscoach og har deltaget i flere tv-programmer som salgstræner, blandt DR1’s ”Løvens Hule – tilbage til virkeligheden”

Preben står bag udviklingen af de koncepter der ligger til grund for Salgsklubben.

kvinde

Ann Louise har en solid baggrund gennem 25 år og været salgstræner de sidste 8 år.

Ann Louise har stor erfaring med salgstræning til Iværksættere. Hun har gennemført en lang række af salgskurser gennem Erhvervshusene og Iværksætter Danmark.

Mand

Klaus har en baggrund som leder i en række større virksomheder.

Denne erfaring er en stor fordel i sit virke som salgstræner. Klaus har derfor en meget praktisk og realistisk tilgang til salg og salgstræning.

Om Salgsklubben og Coachers

Coachers står bag Salgsklubben. Coachers har siden 2001 gennemført fysiske kurser og er blandt Danmarks førende leverandører af salgstræning.

Gennem årene har Coachers udviklet et meget stort salgskoncept og i 2022 stiftede vi søsterselskaber Salgsklubben med det formål at digitalisere salgskonceptet.

Salgsklubben’s vision er, at du online og 24/7 kan få adgang til dine salgsværktøjer.

Vi vil løbende etablere nye og spændende programmer og vi vil også supplere de eksisterende programmer med nyheder.

Vi vil også skabe et forum online, hvor du som medlem bliver inviteret til online seminarer.

Kundeudtalelser

5/5

“Vi har stor glæde af både Salgsklubbens Coachers’ værktøjer og har anvendt værktøjerne med  succes, målt på en øget vækst i vores omsætning. Værktøjerne har i den grad givet os et fælles sprog, der gør, at det er nemmere at arbejde med salget i hverdagen”

Nina Shini
CEO i Social Works, Forbes 30 under 30

5/5

“Jeg elsker de 18 lukketeknikker, som gør, at mit team og jeg altid kan finde en metode, der passer til den kunde eller situation vi står overfor. Samtidig kan jeg rigtig godt lide, at værktøjerne kan bruges uden at jeg skal føle mig som en påtrængende pistolsælger. De er bygget op om en ordentlig etik og de værdier vi står for.”

Stig Lintrup
CEO i Lintrup & Norgart

5/5

Salgsklubben er skabt gennem en digitalisering af værktøjer fra Coachers, som jeg har brug til salgstræning gennem 20 år. Både i min tid hos Just-Eat.dk, Miinto og senest Hungry. Værktøjerne har altid gjort en forskel for mig og jeg kan kun give min bedste anbefalinger til alle sælgere og iværksættere.

Morten Larsen
Iværksætter og founder af Hungry

5/5

Salgsklubbens værktøjer er de mest håndgribelige og
konkrete værktøjer jeg har set på markedet for salgstræning. Du kan anvende dem med det samme, når du ser dem. Vi har kæmpe gavn af dem og alle mine sælgere har adgang til programmerne.

Rasmus Blegvad
Adm. direktør hos Jyllands Postens lokalaviser

5/5

”Jeg har brugt Coachers og Preben Braagaard i flere af mine selskaber gennem mere end 20 år. Jeg kender derfor de værktøjer der ligger til grund for Salgsklubben og giver derfor mine bedste Anbefalinger”

Jan Lehrmann
Owner i LoveMondays

5/5

”I min tid på Just-Eat.dk, Miinto og senest Hungry har jeg værktøjerne fra Coachers. Værktøjerne har altid gjort en forskel for mig og mine salgsafdelinger.

Jesper Buch
Angel investor & founder af Just Eat

Interesseret i en firmaaftale?

Tag en uforpligtende snak med os, og lad os gennemgå jeres organisations behov. Her vil vi nå frem til de redskaber, som vil kunne skabe værdi for jer, og I vil efterfølgende få tilsendt et tilbud herpå.

Kontakt os

Er du klar til at booke et møde?

Udfyld kontaktformularen herunder, og vi kontakter dig hurtigst muligt.